Eija Feodoroff Vantaalla 3.-5.6.

Eija Feodoroff ja Soccer Camp järjestävät ensimmäisen potkutekniikkaleirin kesällä Vantaalla. Leiri on ensimmäinen koko maan kiertueesta, joka tehdään kesällä 2019. Tämä leiri järjestetään yhdessä PK-35 Vantaan kanssa.  Nämä leirit ovat olleet erittäin suosittuja, joten ilmoittaudu heti mukaan!

Ensimmäisenä päivänä keskitytään pelkkään tekniikkaan: syöttö ja laukaisu.
Toisena päivänä päätavoitteenamme on laittaa opittu käytäntöön harjoitteiden ja pienpelien muodossa.
Kolmetena päivänä hiotaan erilaisia tekniikoita sekä pelataan MM-leiriturnaus.

Leiriläiset jaetaan kolmeen eri ikäryhmään. Jokainen ryhmä harjoittelee sekä Eijan kanssa että omien valmentajiensa kanssa. Lisäksi pelaajat saavat kokeilla Adidaksen älypalloa ja mahdollisimman monen potku myös videoidaan ja analysoidaan (säävaraus).

Leirimme on lyhyt ja tehokas, jotta pelaajilla olisi energiaa vielä mennä oman joukkueen mahdollisiin tapahtumiin illalla. Pelaajat tuovat leirille omat terveelliset eväät, jotta kaikki saisivat mieleistänsä syötävää ja päivä saadaan pidettyä sopivan pitkänä.